Dret Penal

ASEGER ADVOCATS

Som un equip multidisciplinari de professionals de confiança, que li oferim un assessorament transparent, personalitzat i proper per tirar endavant els seus projectes i fer front a les adversitats, ja sigui en l’àmbit empresarial o personal.

CONTACTE

Contacti amb nosaltres i li respondrem de seguida. Sense compromís i sense esperes.

Dret Penal

Aseger Advocats, també compta amb advocats especialistes en dret penal, que l’assistiran tant en qualitat de defensa com d’acusació en tot tipus de procediments penals.

Defensem tot tipus de casos penals, tant a les persones físiques, com a les jurídiques que poden ser investigades i acusades per la comissió de delictes, assistint-los tant en seu policial, com judicial i al llarg de tot el procediment.

També redactem tot tipus de denuncies i querelles en qualitat d’acusació.

Nosaltres ens encarreguem de la defensa del nostres clients amb el màxim rigor i professionalitat, prioritzant els nostres valors basats en la confiança, discreció, honestedat i transparència.

Els aconsellem que si reben una citació policial o judicial, parlin abans amb un advocat penalista, que els pugui orientar i assessorar des del primer moment per preparar una bona defensa.

 • Penal econòmic
  Els nostres advocats compten amb l’assessorament constant dels economistes del despatx per dur a terme una defensa integral dels nostres clients.

  • Delictes contra el Patrimoni i ordre socio econòmic
   Furt, robatori, extorsió, usurpació, defraudacions; estafa, administració deslleial, apropiació indeguda, frustració de l’execució, insolvències, danys, contra la propietat intel·lectual i industrial, corrupció en el negocis, delictes societaris i blanqueig de capitals, etc.
  • Delictes contra la hisenda pública i seguretat social
  • Delictes contra els drets dels treballadors
  • Delictes contra la administració pública i administració de justicia.
 • Violencia de gènere
  Aseger Advocats compte amb  especialistes en violència de gènere.