NOSALTRES
QUI SOM
A Aseger Advocats oferim els nostres serveis en l’àmbit legal, fiscal i financer a persones i empreses a Barcelona des de 1987. El despatx, fundat per l’advocada Montse Geronès, compte avui amb advocats de diverses especialitats i amb un equip d’experts en l’assessorament fiscal, laboral i comptable. Això ens permet oferir un assessorament integral jurídic i financer, que destaca per la transparència, la personalització i la proximitat amb la que actuen els nostres professionals.
El nostre es un despatx amb una sòlida base familiar i per molts dels nostres clients més antics som els advocats de capçalera en qui confien a l’hora de prendre qualsevol decisió que afecti els seus interessos personals i econòmics. Tanmateix, comptem amb professionals bilingües formats en el dret d’altres jurisdiccions – Alemanya, Anglaterra, França –, i col·laborem amb bufets de les principals ciutats europees, la qual cosa ens permet oferir un servei d’alta qualitat en assumptes que es desenvolupen en més d’una jurisdicció.
La nostres activitats inclouen les principals àrees del dret, amb un pes específic de la fiscalitat tan nacional com internacional.